Facebooktayım...

2 Kasım 2013 Cumartesi

LEOPAR PARÇA KUMAŞTAN BLUZ

Parçacıdan aldığım parça kumaşla ancak bu modeli dikebildim.İnce triko, içi baya bi gösteriyor.Atletsiz giyilmez yani.Elimde kalıbım vardı.Bir tek önünü kısa arkasını uzun olarak değiştirdim diktim.




Yaka ve etek ucunu çift iğne ile kıvırdım.Kollara manşet yaptım.

Üzerime giydiğimde sağını solunu bir türlü toplayamadım.Sonra  42 beden arkadaşıma giydirdiğimde anladım ki  öyle çok esniyor ki  ona  tam geldi ve onun oldu...O da bu duruma çok üzüldü  :)))
Güle güle giysin....artık
Bu arada resimlerde yüzümü normalde gizlemiyorum biliyorsunuz.Ama rahatsızlığımdan dolayı hiç iyi görünmüyordum o halde görünmek istemedim.
Farkındaysanız uzun aralarla yazı yazıyorum ama bunun nedeni beni benden alan, bütün vücudu ağrıtan fibromiyalji denen bir hastalılık.Elimi kolumu fazla kullanamıyorum.Dayanılmayacak ağrılarım oluşuyor tıpkı romatizma gibi .Bu yüzden daha az üretiyorum.Dün biraz örgü öreyim dedim ellerim bütün gece ağrıdı sabahta şişti. Bakalım artık tedaviye başladık.İnşallah iyi gelir.....

16 yorum:

  1. Rengi guzelmis modelde guzel ellerine saglik arkadasinda gule gule giysin. Artik bi tanede kendine dikersin :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. güzel bir kumaş bulursam hemen bir tane daha

      Sil
    2. Ayrıca çok geçmiş olsun arkadaşım Allah şifanı versin.

      Sil
  2. Bluzunuzun güzel olmuş.
    Allah şifa versin, çok geçmiş olsun.

    YanıtlaSil
  3. Kumaşada desenede modelede bayıldım. Bu tarz modelleri çok seviyorum. Keşke sizde kalsaymış sonuç salaş bir model ve sizdede çok hoş duruyor :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. o resimlerdeki düzgün görünümü yakalamak baya zor oldu.Normalde üzerimde çok dağılan şeyleri giyemiyorum çekiştirip duruyorum.Arkadaşıma denetmek için giydirdim aslında ama benden daha iyi durdu gerçekten

      Sil
  4. Geçmişler olsun, bir an önce sağlığınıza kavuşursunuz umarım.Bluz da güzel bluz olmuş ellerinize sağlık :)

    YanıtlaSil
  5. Çok geçmiş olsun, şifalar dilerim. Bluzunuzu iyi günlerde giyin.

    YanıtlaSil
  6. Öncelikle çalışma çok güzel olmuş elinize sağlık. Arkadaşınızın şansı varmış gerçekten;)) Güzel günlerde giysin, ben nasibe çok inanırım. Öte yandan Fibromiyalji'ye üzüldüm. Geçmiş olsun diyorum arada bana da oluyor benzer şeyler ama bilemiyorum tam olarak öyle bir şey mi..? Bir anda çok şiddetli sancılar yaşıyorum vücudumun herhangi bir yanına girebiliyor. Sizin için ise Acil şifa diliyorum, gerçekten ne kadar zorlayıcı olduğunu tahmin etmek hiç de zor değil. Güzel ve sağlıklı günler dileğiyle:)).

    YanıtlaSil
  7. Ellerine sağlık... Ayrıca Allah şifa versin.
    Görüşmek üzere... :)

    YanıtlaSil
  8. Renk ve model çok hoş ellerinize sağlık.Bende yıllarca bu hastalıkla mücadele ettim gitmediğim romatizma doktoru kalmadı en sonunda bu teşhisi koydular ve çok basit bir ilacı altı ay kullandıktan sonra sıkıntılarım azalarak bitti.Hayat kalitesini düşüren bir hastalıktır,çok geçmiş olsun.Sevgilerimle..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkürler yorumunuz için ; evet çok lanet bir hastalık bu.Yıllardır derin bir uyku uyuyamamıştım.Strese bağlıyordum.Fakat bu yıl ağrılarda eklenince doktor doktor dolaştım.İlaçlara başladım.Fakat sizde de oldumu bilmiyorum ama bende iştah açtı. kilo alıyorum dur demem lazım.birde elime ve kolumda sinir sıkışması tarzında ağrlar var sizde de olmuşmuydu ne örgü ne iş ne birşeyler taşıma hiç birşey yapamıyorum.Biraz dertlendim ama

      Sil
  9. Ne güzel bir blog takibe aldım,ben de beklerim sevgilerr..

    YanıtlaSil