Facebooktayım...

1 Mart 2014 Cumartesi

Gümüş tepsinin değişimi buyrun :)

Eski tepsi dememeliyim.Çünkü çeyizimde olup hiç kullanmadığım tepsiydi.Bloglarda görüp beynimin bir tarafına not etmiştim bu değişimi.E .. elimde boşalınca değişimlere başladım.Bir de benim bir huyum var.Başladım mı hepsine birden girişiyorum.Onu da bunu da derken baya zaman geçiyor.Bakalım siz beğenecekmisiniz bu değişimleri.



Kapatmakta oldukça zorlandım.Fırça izleri kaldı ama yine de sizinle paylaşmak istedim.Daha net olması için fikirlerinizi de alabilirim. Daha iyisini de yapabilirim değilmi .Bu arada bir şey belirtmek istiyorum.Bu bulduğum desenleri direk fotokopiden çıkartmıyorum.Çünkü istediğim boyuta geldiğinde çok net olmuyor.Ya da desen büyük geldiğinde istediğim yerleri kullanamıyorum.İşte orada devreye coreldraw çizim programı giriyor.Programla istediğim netlik ve boyutu görüp, ya da ilave edeceğim şeyler varsa ekleyip kaydedip öyle bastırıyorum bilginize, hoşçakalın.

9 yorum:

  1. Harika olmuş.Bende de yapılamk üzere aklıma yazdığım projelerden.Ne zaman yapıcam bakalım.

    YanıtlaSil
  2. ellerinize sağlık.çokkk hoş görünüyor.yazdığınız program ücretsiz indirebileceğim bir site varmı acaba.sevgiler...

    YanıtlaSil
  3. Feyza Altunay evet bende uzun zamandır düşünüyordum.
    zerrin tekin bilmiyorum normalde bir çizim programı bu ,ben küçültülmüş olanı indiriyorum.portable olanı.Hiç bilmesniz bile bu ahşap için ,standart kullanabileceğiniz işlemleri ezberlerseniz.rahatlıkla kullanabilirsiniz.internette bir araştrın coreldraw portable indir diye sonra size yapacaklarınızı anlatmaya çalışayım.

    YanıtlaSil